Catering

Op zoek naar waanzinnig lekker en verantwoord eten voor een diner, feest of evenement, zakelijk of privé?

waarom padrón

Dáárom Padrón!

Op zoek naar waanzinnig lekker en verantwoord eten voor een diner, feest of evenement, zakelijk of privé?

Wij verzorgen:

  • Menu naar wens, we gaan in gesprek en komen samen tot een waardevolle invulling van de catering.
  • Voor elke gelegenheid: van verjaardagsborrel tot personeelsfeest, van Streetfood Festival tot (bruilofts)diner met shared dining. 
  • We komen op elke plek die je maar kunt bedenken!

 

LEKKER!

 

First things first.

Onze klanten kiezen in de eerste plaats voor ons omdat het lekker is. Lekker eten maken is onze core business en dat is waar we goed in zijn. En toevallig is het ook nog eens verantwoord.

 

80% groenten 20% vlees of vis

Wij koken volgens het 80-20 principe, wat staat voor 80% groenten en 20% vlees of vis. Dit doen we omdat we groenten héél tof en een beetje onderschat vinden. De basis voor onze gerechten is daarom altijd groente. Daar doen we van alles mee: van roken tot stoven tot grillen, niets is ons te gek. Vlees of vis serveren we als puntje op de i om gerechten compleet te maken.

Seizoenen

Padrón gebruikt de seizoenen als basis voor alle gerechten. Het is niet alleen bijzonder, maar ook nog eens heel leuk dat er door het jaar heen zo veel wisselende ingrediënten beschikbaar zijn. In de lente zijn asperges onze favoriet, terwijl we in de zomer veel werken met artisjokken en rood fruit. In de herfst maken we heerlijke gerechten met paddenstoelen en in de winter geven we groenten als boerenkool en pompoen de spotlight.

Wij serveren zowel vegetarisch als niet vegetarisch eten. Ons eten is altijd inpirerend en verrassend!

Heerlijke gerechten, prachtige gedekte tafels, buitenkeuken, stijlvolle koks en obers, wat willen 30 vrouwen nog meer?! Echt een aanrader voor een iemand die van de gelegenheid iets bijzonders wil maken.
Lesley Mulder

Steeds meer klanten kiezen voor onze heerlijke verantwoorde catering.

Anyplace, anytime

Koken op locatie is onze specialiteit. Met onze foodtrucks, ons mobiele keuken of pop-up bar, kunnen wij waar en wanneer u maar wilt voor u komen koken. Op uw bruiloft, thuisdiner of festival.

Op zoek naar een cateraar voor jouw bijzondere locatie? Wij zetten waar dan ook de heerlijkste gerechten op tafel.

Translate »