De Padrón Foodtruck

Zelf noemen we deze wagen ons mobiele restaurant. Volledig uitgerust met tafels, zitplaatsen en professionele keuken. Vanuit deze foodtruck verzorgt Padrón de catering van heerlijke luxe diners. De diners zijn zowel vegetarisch als niet vegetarisch. Padrón kookt volgens de nieuwe Nederlandse keuken: in onze keuken spelen groenten en seizoens-­ en streekproducten de hoofdrol en we streven naar zo min mogelijk waste. Koken op locatie is onze specialiteit en gastvrijheid staat bij ons hoog in het vaandel. Met ons bijzondere mobiele restaurant verzorgen wij een ware restaurantervaring op locatie. De foodtruck van Padrón is bijna geen foodtruck meer te noemen!

 

Culinair eten uit een foodtruck?

Maanden later zijn gasten (zelfs de minder makkelijke eters met wie qua menu bewust geen rekening was gehouden) nog steeds niet uitgepraat over de kwaliteit van het diner. Een veelgestelde vraag blijft hoe we toch ‘die twee heren uit Amsterdam’ hebben weten te vinden.

Bastien Vievermans

Op zoek naar bijzondere catering op locatie? Met ons mobiele restaurant zetten wij op elke locatie de heerlijkste gerechten op tafel.

Translate »