Wat doe ik zelf?

Wij snijden, hakken, koken, bakken, kruiden en portioneren alles voor..

Zodat jij binnen no-time aan tafel kan.

Bekijk hieronder hoe je de gerechten afmaakt, per week.

 

Menu van levering donderdag 7 mei

Antipasti
caponata | toast | groene asperges | daslookboter | parmaham (of oude schapenkaas)

hoofd:

Orzo flexitarisch
Orzo (pasta) | koolrabi | oesterzwam | katenspek | broccoli 

Orzo vegetarisch
Orzo (pasta) | koolrabi | oesterzwam | anijspaddestoel| pruikzwam | broccoli 

na:

Brownie
framboos | pistache | bieten – witte chocolade crème

Bekijk de clip hiernaast om te zien hoe je de gerechten afmaakt!

Toelichting:

Bij het vegetarisch hoofdgerecht bak je eerst de paddestoelen (die in de bruine bakjes) 1 minuut op middelhoog vuur. Voeg daarna de groenten toe (broccoli, bospeen, oesterzwam), daarna de saus en als laatste de orzo.

Geniet ervan!

 

Menu van levering donderdag 16 april

brood van Rob met daslookpesto van Ruben’s moestuin

doperwtensoep
doperwten | aardappel | geitenkaas | zure room

groene ‘risotto’ van parelgort
waterkers | spinazie | prei | groene asperge | pecorino

Bekijk de clips hieronder om te zien hoe je de gerechten afmaakt!

Translate »